Få job som overmontør hos Vitel Aps

Er du faglært el-installatør, som har i sigte at blive ansat hos en virksomhed i udvikling?
Så kan det måske være dig vi netop står og mangler hurtigst muligt. Ansøg allerede i dag via mail, eller ring, så kan vi få os en snak. Vi ser frem til at høre fra dig! Ring på telefon 91 91 31 91 eller send en mail på info@vitel.dk

Kontakt os

Vil du vide mere om jobbet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.


  Autoriseret El-installatør

  Vi er hurtige og effektive

  Søger du en stilling som
  overmontør til projektledelse?

  Drømmer du om en spændende og udfordrende hverdag, hvor du kan udvikle dig personligt og professionelt? Så burde du overveje at ansøge om en stilling hos Vitel.

  Vi gennemgår en konstant udvikling, og vi har brug for en dygtig el-installatør med erfaring som overmontør, som er vant til entrepriser. Med mere end 20 års erfaring inden for elektriske installationer og en vellykket track record med tilfredse kunder, kan du blive en del af vores team og tage ansvar for at styre vores spændende projekter.

  Hvis du brænder for el-branchen, og du har ambitioner om at være den bedste inden for området samtidig med at du leverer førsteklasses resultater for vores kunder, så bør du overveje at blive en del af vores team.

  Send din ansøgning i dag via e-mail eller tag kontakt til os for at starte en samtale om dine muligheder som el-installatør eller overmontør til projektledelse.

  Send din ansøgning allerede i dag via e-mail eller giv os et opkald for at indlede en samtale.

  Medarbejder hos Vitel ApS
  0 %
  Kundetilfredshed
  0 %
  Gemmenskuelighed
  0 %
  Professionel
  Teamet hos Vitel ApS

  Vi er hurtige og effektive

  Hvem er vi?

  Hos Vitel er vi 16 motiveret og engagerede elektrikere, som hjælper med alt el arbejde for private og erhverv. Vi sætter baren rigtig højt for dansk elektriker arbejde, og sigter efter at blive det førende elektrikerfirma.

  Vi har en super dynamisk arbejdsplads, som værdsætter frihed under ansvar og kvalifikationer. Vi har en åben dialog og tilgang til vores arbejde. Vi giver dig alle forudsætninger for at udvikle dig, med engageret ledere, som også selv er klædt på i arbejdstøjet.

  Hvis du gerne vil have en unik mulighed for at blive den bedste indenfor feltet, så send os en ansøgning allerede i dag.

  Vi tilbyder følgende
  til dig

  Vitel logo på t-shirt

  Vi har følgende forventninger til dig

  Vitel arbejdsbiler

  Er projektstrying noget du har lyst til?

  Vitel Aps oplever lige nu kæmpe vækst, og derfor giver dig muligheden for at blive en del af et unikt team med masser af kompetente medarbejdere. Hvis du ønsker at søge efter inspirerende og stimulerende udfordringer, hvor du har passion for at engagere dig med mennesker og opbygge professionelle relationer, så leder vi efter sådan en type hos Vitel. Med din hjælp, skal vi have

  Kontakt os

  Vil du vide mere om jobbet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.


   Indhent et tilbud