El-renovering for private og erhverv

Står du og skal have en professionel elektriker til at udføre en el installation i hus eller ønsker du blot en pris på en ny elinstallation til hus?
Så udfører vi alt fra mindre til større el-renoveringer i hele hovedstadsområdet.

Aut. elektriker til el-renoveringer

Hos Vitel kan vi hjælpe med enhver form for el-renovering – både de større eller mindre el-renoveringer for henholdsvis private og erhverv. Der kan være mange fordele at hente ved en el-renovering. De største fordele ses i form af en større komfort og sikkerhed ved nyere installationer, men der kan også være besparelser at hente på elregningen, eksempelvis ved at skifte over til LED-belysning.

Som autoriseret el-installatør rådgiver vi gerne vores kunder frem til den mest optimale løsning, så i får en moderne løsning til jeres husstand eller virksomhed. Derved kan i have gavn af en el-renovering i mange år fremover. Selvom vi er et nyere elektrikerfirma, har vores elektrikere mere end 15 års erfaring, hvorfor du trygt kan lade os om opgaven.

Vi udfører renovering af elinstallationer til både private og erhverv. Særligt hos større virksomheder er det afgørende at nye elinstallationer bliver håndteret sikkert og korrekt – det kan være afgørende for drift og produktion.
En komplet renovering af elinstallationer bør derfor udføres af professionelle og autoriserede elektrikere.

Få et tilbud

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak – og vi giver selvfølgelig et tilbud på din opgave med på vejen.


  Spar penge og øg sikkerheden med en el-renovering

  Ved en el-renovering gennemgår vi el-installationer med henblik på at finde frem til de installationer, som kan have gavn af en modernisering. Det er med henblik på at identificere de områder, hvor der kan spares på elregningen samt sikkerheden kan øges. Gamle el-installationer kan udgøre en reel fare for husstanden i form af brand, hvorfor man også kan øge sikkerheden med et tjek af nuværende elinstallation. Kontakt os gerne for et grundigt el-tjek af jeres nuværende el-installationer.

  Priser på en autoriseret elektriker

  Står du og mangler hjælp til renovering af el? – eller undrer du dig over hvad en ny elinstallation koster?

  Så kan vi hjælpe. Hos Vitel udfører vi enhver form for el-renovering. Dertil er prisen oftest svær at kategorisere, da omfanget af opgaver med henblik på el-renoveringer kan variere meget. Du kan dog ringe til os for en uforpligtende snak, hvor vi derfra besigtiger omfanget af dit projekt og giver en fordelagtig og holdbar pris. En autoriseret elektriker er oftest lidt dyrere sammenlignet med en almindelig elektriker, da den autoriserede elektriker kan udføre alle opgaver hvad el renovering af hus angår. Vores autoriserede elektrikere vil rådgive dig bedst muligt igennem hele projektet.

  Hvad koster en ny el installation?

  Som nævnt så er priserne på nye elinstallationer selvfølgelig afhængig, af omfanget på den ønskede el opgave. Projektets størrelse, materialer, tid og antal af autoriserede elektrikere der skal varetage opgaven, har alt sammen noget at gøre med prisen på din nye el installation. 
  Eksempelvis er prisen på en mindre el installation, så som opsætning af nye el forbindelser i det alemene hjem, altid være lavere end ved større installationer som total udskiftning eltavler og lys installationer. 
  Derfor står vores 
  autoriserede elektrikere til rådighed med rådgivning og et uforpligtende tilbud til dig.

  Privat & Erhverv

  Søger du en specifik pris på en el-renovering af hus eller til erhverv? Så frygt ej.

  Vitel ApS udfører el-renoveringer i høj kvalitet for både private og erhverv i hovedstadsområdet. Derudover forsikrer vi høj kvalitet og service i særklasse. Vi kører dagligt ud til private og erhvervskunder i hovedstadsområdet. Så mangler du hjælp til en elinstallation i Hvidovre, Ballerup, Bagsværd, Herlev eller i de omkringliggende byer, så ser vi frem til at hjælpe dig. En elinstallation i gamle huse er intet problem, lige så vel som en elinstallation i et nyt hus eller villa. Selvom vores autoriseret el firma er nyt, så bærer vores elektrikere inde med mange års erfaring.

  Kontakt os angående el-renoveringer

  Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med el-renovering? Så tag gerne fat i os. Vi tager gerne en snak med dig om dit projekt, hvor vi kan rådgive dig frem til den mest optimale løsning.

  Kontakt os på telefon 91 91 31 91 eller skriv til os via mail info@vitel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på vores hjemmeside, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar på dit spørgsmål samt et uforpligtende tilbud på din opgave.