El-renovering for private og erhverv

Vi udfører alt fra mindre til større el-renoveringer i hovedstadsområdet

Aut. elektriker til el-renoveringer

Hos Vitel kan vi hjælpe med enhver form for el-renovering – både de større eller mindre el-renoveringer for henholdsvis private og erhverv. Der kan være mange fordele at hente ved en el-renovering. De største fordele ses i form af en større komfort og sikkerhed ved nyere installationer, men der kan også være besparelser at hente på elregningen, eksempelvis ved at skifte over til LED-belysning.

Som autoriseret el-installatør rådgiver vi gerne vores kunder frem til den mest optimale løsning, så i får en moderne løsning til jeres husstand eller virksomhed. Derved kan i have gavn af en el-renovering i mange år fremover. Selvom vi er et nyere elektrikerfirma, har vores elektrikere mere end 15 års erfaring, hvorfor du trygt kan lade os om opgaven.

Vi udfører renovering af elinstallationer til både private og erhverv. Særligt hos større virksomheder er det afgørende at nye elinstallationer bliver håndteret sikkert og korrekt – det kan være afgørende for drift og produktion.
En komplet renovering af elinstallationer bør derfor udføres af professionelle og autoriserede elektrikere. 

Spar penge og øg sikkerheden med en el-renovering

Ved en el-renovering gennemgår vi el-installationer med henblik på at finde frem til de installationer, som kan have gavn af en modernisering. Det er med henblik på at identificere de områder, hvor der kan spares på elregningen samt sikkerheden kan øges. Gamle el-installationer kan udgøre en reel fare for husstanden i form af brand, hvorfor man også kan øge sikkerheden med et tjek af nuværende elinstallation. Kontakt os gerne for et grundigt el-tjek af jeres nuværende el-installationer.

Kontakt Vitel

Vi dækker bredt indenfor el-renovering, tag fat i os, så vejleder vi dig videre i processen.

Kontakt os angående el-renoveringer

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med el-renovering? Så tag gerne fat i os. Vi tager gerne en snak med dig om dit projekt, hvor vi kan rådgive dig frem til den mest optimale løsning. 

Kontakt os på telefon 91 91 31 91 eller skriv til os via mail info@vitel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på vores hjemmeside, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar på dit spørgsmål samt et uforpligtende tilbud på din opgave.

ANMELDELSER

Udskiftning af el relæ

De kom på det aftalte tidspunkt. Arbejdet er udført til uge.

Elinstallation

Super arbejde og altid venlige og imødekommende. Jeg kan absolut anbefale dette firma.

© Copyright - Vitel ApS
Call Now Button