Udskiftning af eltavle og HPFI-relæ

Autoriseret el-installatør til udskiftning af eltavle og HPFI-relæ

Øg sikkerheden med en ny eltavle

Eltavler forsyner vores boliger med strøm, hvorfor de er fuldstændig uundværlige i et hjem. Men det er vigtigt, at sikkerheden omkring eltavlen er i orden, da de kan udgøre en reel dødsfælde. Af den grund er det et krav at el-tavler udføres af en autoriseret el-installatør, bl.a. i forhold til forsikringer. Ligeledes er der trådt nye elsikkerhedsregler i kraft, hvorfor det er et krav, at alle installationer, der etableres, skal være forsynet med to RCD-relæer, som i daglig tale er kendt som HPFI-relæer. Som autoriseret el-installatør hjælper vi dig med at øge sikkerheden ved en ny og tidssvarende eltavle. Når vi alligevel er ude hos dig tjekker vi også gerne de øvrige el-installationer.

Autoriseret og erfaren elektriker til eltavler

Hos Vitel foretager vi dagligt autoriserede udskiftninger af eltavler i flere typer af husstande. Vi rådgiver dig naturligvis frem til den helt rette løsning for din bolig, så eltavlen er tilpasset din husstands størrelse og forbrug. Som autoriseret el-installatør er vi eksperter i eltavler, da vi har en omfattende erfaring fra alle typer boliger samt alle størrelser af familier. Selvom vi er et nyere elektrikerfirma, har vi mere end 15 års erfaring i branchen som elektriker. Af den grund kan du forvente et kvalitetsbevidst el-arbejde, der er udført af en kompetent og engageret elektriker.

Kontakt os

Giv os et kald eller send os en mail, så tager vi en snak om lige præcis dit behov.

Få et tilbud på udskiftning af eltavle

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med udskiftning af eltavle. Når vi er i dit hjem kan vi hurtigt tjekke dine el-installationer med henblik på at vejlede dig, så du er garanteret en høj grad af sikkerhed i dit hjem.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 91 91 31 91 eller ved at skrive til os på mail info@vitel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på siden her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

ANMELDELSER

Udskiftning af el relæ

De kom på det aftalte tidspunkt. Arbejdet er udført til uge.

Elinstallation

Super arbejde og altid venlige og imødekommende. Jeg kan absolut anbefale dette firma.
© Copyright - Vitel ApS
Call Now Button