Udskiftning af eltavle og HPFI-relæ

Øg sikkerheden med en ny eltavle

Eltavler forsyner vores boliger med strøm, hvorfor de er fuldstændig uundværlige i et hjem.

Men det er vigtigt, at sikkerheden omkring eltavlen er i orden, da de kan udgøre en reel dødsfælde. Af den grund er det et krav at el-tavler udføres af en autoriseret el-installatør, bl.a. i forhold til forsikringer.

Ligeledes er der trådt nye el sikkerhedsregler i kraft, hvorfor det er et krav, at alle installationer, der etableres, skal være forsynet med to RCD-relæer, som i daglig tale er kendt som HPFI-relæer.

Som autoriseret el-installatør hjælper vi dig med at øge sikkerheden ved en ny og tidssvarende eltavle. Når vi alligevel er ude hos dig tjekker vi også gerne de øvrige el-installationer.

Få nemt et tilbud på ny eltavle samt montering


  Autoriseret og erfaren elektriker til eltavler

  Hos Vitel foretager vi dagligt autoriserede udskiftninger af eltavler i flere typer af husstande. Vi rådgiver dig naturligvis frem til den helt rette løsning for din bolig, så eltavlen er tilpasset din husstands størrelse og forbrug. Som autoriseret el-installatør er vi eksperter i eltavler, da vi har en omfattende erfaring fra alle typer boliger samt alle størrelser af familier. Selvom vi er et nyere elektrikerfirma, har vi mere end 15 års erfaring i branchen som elektriker. Af den grund kan du forvente et kvalitetsbevidst el-arbejde, der er udført af en kompetent og engageret elektriker.

  Opsætning eller udskiftning af el tavle

  Står du i en situation hvor du skal have udskiftet din gamle eltavle, eller måske have monteret en helt ny eltavle, men mangler prisen på en ny eltavle?
  Så er du kommet til det rette sted.

  Vores autoriserede elektrikere kan hjælpe dig trygt og sikkert videre og tager hensigt i de nye el sikkerhedsregler. El tavler er som nævnt tidligere, fuldstændig uundværlige i et hjem, da de forsyner hele hjemmet med strøm. Derfor er det vigtigt at få en korrekt udskiftning af en gammel el tavle, hvis den ikke er sikkerhedsgodkendt – da det kan resultere i en reel dødsfælde.

  Pris på udskiftning af el tavle

  Prisen på en ny el tavle, varier efter måden du køber den på. Hos os sørger vi for indkøb samt professionel og forsikringsgodkendt montering af din nye eltavle. Det er lovpligtigt at få montereret sin eltavle af en fagkyndig elektriker.
  Derfor tilbyder vi uforpligtende tilbud og priser, på netop din el tavle installation. Vi indkøber den nye eltavle, udskifter den gamle og sikkerhedsmontere den nye for dig. 
  På den måde undgår du en dobbelt betaling, først ved indkøb af ny eltavle og derefter af montering hos en fagkyndig. 

  Timepriser

  Alle priser er eks. moms.

  EN ELEKTRIKER I DAGSTIMERNE

  495,-
  • (Fra 07 – 15 i hverdagene)
  • Minimum 1,5 timer – derefter pr. påbegyndte halve time.
  • Servicevognstillæg 69kr pr. time Inklusiv miljøtillæg

  PLANLAGT OVERARBEJDE / UDKALD

  795,-
  • (Fra 15 – 07 i hverdage, og hele lørdag, søndag og helligdage)
  • Servicevognstillæg 69kr pr. time Inklusiv miljøtillæg

  VAGTUDKALD

  1295,-
  • (Fra 15 – 07 i hverdage, og hele lørdag, søndag og helligdage)
  • Startgebyr, herefter min. 3 timer

  Hvordan ved jeg om min el tavle skal udskiftes?

  Enhver el tavle har en eller flere fejlstrømsafbrydere (RCD). Fejlstrømsafbryderens funktion er at forsikre dig imod elektriske stød. Vi ser forholdsvis tit at en fejlstrømsafbryder ikke virker optimalt. Enten er de for lang tid om at slå fra, eller også slår de slet ikke fra – og det skal de selvfølgelig kunne. Både HPFI- og HFI-afbryder skal udløse ved 30 mA. Dog kan vi anbefale at din el tavle indeholder HPFI-afbryderen af sikkerhedsmæssige årsager. Forskellen på en HPFI og en HFI-afbryder, ligger i bogstavet P’et som står for pulserende strømme. Pulserende strømme opstår blandt andet i forbindelse med computere og hvidevarer. Altså sker der en fejl i de pulserende strømme, vil en HFI-afbryder ikke udkoble og afbryde strømmen, modsat HPFI-afbryder som går ind og afbryder de pulserende strømme.

  Få et tilbud på udskiftning af eltavle

  Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med udskiftning af en gammel eltavle. Når vi er i dit hjem kan vi hurtigt tjekke dine el-installationer med henblik på at vejlede dig, så du er garanteret en høj grad af sikkerhed i dit hjem.

  Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 91 91 31 91 eller ved at skrive til os på mail info@vitel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på siden her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.