Job som elektriker / service montør

Er du faglært elektriker, som har i sigte at blive ansat hos en virksomhed i udvikling?
Så kan det måske være dig vi netop står og mangler hurtigst muligt. Ansøg allerede i dag via mail, eller ring, så kan vi få os en snak. Vi ser frem til at høre fra dig! Ring på telefon 91 91 31 91 eller send en mail på info@vitel.dk

Kontakt os

Vil du vide mere om jobbet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.


  Autoriseret El-installatør

  Vi er hurtige og effektive

  Er du den elektriker vi søger?

  Har du altid drømt om en udfordrende og livlig hverdag med mulighed for personlig udvikling? Så bør du overveje at ansøge et job hos Vitel.

  Med vores konstante udvikling, mangler vi en faglært elektriker og/eller servicemontør hurtigst muligt. Vi har over 20 års erfaring med elektriske installationer for glade kunder. Hvis du har engagement og er spændt på at blive den bedste inden for feltet og levere resultater for kunderne, så skal du med på vores elektrikerhold. 

  Send din ansøgning allerede i dag via e-mail eller giv os et opkald for at indlede en samtale.

  Medarbejder hos Vitel ApS
  0 %
  Kundetilfredshed
  0 %
  Gemmenskuelighed
  0 %
  Professionel
  Teamet hos Vitel ApS

  Vi er hurtige og effektive

  Hvem er vi?

  Hos Vitel er vi 16 motiveret og engagerede elektrikere, som hjælper med alt el arbejde for private og erhverv. Vi sætter baren rigtig højt for dansk elektriker arbejde, og sigter efter at blive det førende elektrikerfirma.

  Vi har en super dynamisk arbejdsplads, som værdsætter frihed under ansvar og kvalifikationer. Vi har en åben dialog og tilgang til vores arbejde. Vi giver dig alle forudsætninger for at udvikle dig, med engageret ledere, som også selv er klædt på i arbejdstøjet.

  Hvis du gerne vil have en unik mulighed for at blive den bedste indenfor feltet, så send os en ansøgning allerede i dag.

  Vi har følgende forventninger til dig

  Vitel arbejdsbiler

  Vi tilbyder følgende
  til dig

  Vitel logo på t-shirt

  Leder du efter et job som elektriker?

  Vitel Aps oplever lige nu kæmpe vækst, og derfor giver dig muligheden for at blive en del af et unikt team med masser af kompetente medarbejdere.

  Hvis du ønsker at søge efter inspirerende og stimulerende udfordringer, hvor du har passion for at engagere dig med mennesker og opbygge professionelle relationer, så leder vi efter sådan en type hos Vitel.

  Kontakt os

  Vil du vide mere om jobbet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.


   Indhent et tilbud