Elektriker­firma i hovedstads­området

Elektrikere til enhver opgave

Hos Vitel er vi 3 engagerede og motiverede elektrikere, der kan hjælpe med alle former for el-arbejde, både for private og erhverv. Vi har en bred vifte af kompetencer som autoriserede el-installatører, hvor vi har specialiseret os i el-tavler og el-renoveringer. Som kunde hos os vil du blive mødt af en fagligt dygtig og kompetent elektriker, der sætter en ære i at udføre et kvalitetsbevidst arbejde for dig. Selvom vi er et nyere elektrikerfirma, byder vi på mere end 15 års erfaring i branchen som elektriker. 

Engagerede elektrikere med ambitioner

Som et nyere elektrikerfirma i hovedstadsområdet byder vi på en engageret og innovativ tilgang til enhver opgave. Vores ambitioner er at levere et kvalitetsbevidst el-arbejde til en fair pris, hvor service er i højsædet. Vi ønsker at være vores kunders foretrukne elektriker i hovedstadsområdet, hvorfor vi har et stort fokus på kundeservice. Vi lytter altid til vores kunder og deres behov, så vi kan finde den helt rette løsning, der opfylder alle krav. 

Derudover vil vi som elektrikerfirma gerne bidrage til samfundet ved at tage et større ansvar. Vores mål for virksomheden er bl.a. at skabe en attraktiv arbejdsplads, som elever har lyst til at være en del af med henblik på at oplære fremtidens elektrikere.

Kontakt Vitel

Vi står klar til at hjælpe med dine elektriske-udfordringer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig som elektriker?

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os. Du kan fange os på telefon 91 91 31 91 eller ved at skrive til os på mail info@vitel.dk samt via vores kontaktformular på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, hvor du selvfølgelig får et uforpligtende tilbud med på vejen.

ANMELDELSER

Udskiftning af el relæ

De kom på det aftalte tidspunkt. Arbejdet er udført til uge.

Elinstallation

Super arbejde og altid venlige og imødekommende. Jeg kan absolut anbefale dette firma.
© Copyright - Vitel ApS
Call Now Button